Diabetische voetzorg.
 

Indien er sprake is van een diabetische voet kunt u bij ons terecht.     

Wij hebben met meerdere podotherapeuten een samenwerkingsovereenkomst.

Op het moment dat u onder Sims classificatie 1, 2 of 3 valt is het belangrijk om een bezoek aan de huisarts/podotherapeut te brengen. De huisarts zal de sims classificatie en het zorgprofiel vaststellen. Naar aanleiding daarvan zal de podotherapeut een uitgebreid, volgens protocol vastgesteld voetonderzoek doen en een persoonlijk behandelplan voor u opstellen. 

Bij zorgprofiel 1 wordt alleen het jaarlijks gerichte voetonderzoek uit de basisverzekering vergoed. De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft hiervoor een maximumtarief vastgesteld. De vergoeding voor specialistische voetzorg (behandeling) zal vanaf zorgprofiel 3 worden bekostigd uit de basisverzekering* . De eigen bijdrage voor het niet-medische deel bedraagt €15,00. Dit bedrag dient u zelf bij te betalen voor de gehele  voetbehandeling. 

Let op! Staat u per 1 januari 2022 onder behandeling van een pedicure en is er geen persoonlijk behandelplan en een zorgprofiel vastgesteld door de podotherapeut, dan zal uw behandeling niet meer worden vergoed uit de basisverzekering.

 

Met onderstaande podotheurapeuten hebben wij een samenwerkingsovereenkomst.

 

Podotherapie Zaanstad, te Zaandam

Professional podotherapie, te Zaandam 

Podotherapie Jettie Klein, te Zaandam 

Podotherapie Broekman, te Krommenie

RondOm Podotherapeuten, te Purmerend/Zaandam 

Hallux podotherapie, te Purmerend  

Praktijk voor podotherapie Volendam, te Volendam 

Podocentrum Amsterdam, te Amsterdam